L'últim tren a OK Lliga femenina passa per Igualada

El Club Hoquei Mataró serà tercer de Nacional Catalana si guanya, tot i que encara no és segur que això garanteixi l'ascens

Les noies del Club Hoquei Mataró no van poder tancar l'eliminatòria a la primera oportunitat de la que disposaven, al Jaume Parera i León, la setmana passada, i aquest diumenge juguen a la capital de l'Anoia per fer-se amb la tercera posició de Nacional Catalana femenina. Altres temporades sempre pujava l'equip millor classificat que podia optar a l'ascens –en aquest cas el guanyador d'aquesta eliminatòria, ja que els dos finalistes no poden pujar perquè el seu primer equip ja és a OK Lliga femenina–, però en les darreres jornades ha sorgit el dubte ja que sembla ser que el Voltregà estava buscant una fòrmula per aprofitar d'alguna manera la plaça guanyada. En tot cas, com que encara no està clar, el partit de diumenge és tota una final en espera del que pugui passar.

Hoquei CH Mataró - Igualada

La cita és aquest diumenge a les 19:30h a Igualada, en un partit que promet emocions fortes entre dos equips que ja s'han enfrontat en quatre ocasions aquesta temporada, amb tres victòries mataronines, dues d'elles a camp contrari. L'única derrota va ser la de la setmana passada, i ara toca tornar a la tònica general i tornar a guanyar per acabar en un més que merescut tercer lloc de la categoria.

Hoquei CH Mataró - Igualada

La Federació Catalana de Patinatge, després que el Voltregà es proclamés campió de Nacional Catalana femenina el passat cap de setmana, publicava a la seva web que com el Voltregà ja té un equip a l'OK Lliga no pot pujar i haurà de cedir o vendre la seva plaça a un tercer abans de la data límit d'inscripció o cedir-la a la Federació Catalana, que l'otorgarà al primer equip que pugui per mèrits esportius. Aquest equip seria el tercer classificat de la categoria, i per tant aquest partit s'ha de prendre com una final, mentre hi hagi opcions d'ascens.