Nova ensopegada del Mis Ibérica CHM, que es queda sense ascens

Els homes de Quim López empaten a la pista del cuer i es queden sense opcions de cara a la darrera jornada

Una de les coses que tenia clares el Mis Ibérica CH Mataró era que per aspirar a l'ascens havia de guanyar els dos partits que quedaven, per anar bé, a no ser que es donessin resultats inversemblants d'altres equips implicats. I ja per començar, en el desplaçament a la pista del Jolaseta, cuer de la categoria, van fallar al no poder emportar-se la victòria, quedant-se ja sense opcions al guanyar els seus partits Alcobendas i Manlleu, que es jugaran l'ascens en la darrera jornada.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Jolaseta

Va ser un partit estrany, en el que es va notar que l'equip mataroní arribava tocat per les baixes –la marxa de Pablo fa poc més d'un mes i les lesions de Bartrès i Molist– i els darrers resultats. L'equip local va jugar molt intens, amb agafades i empentes constants, així com protestes als àrbitres, i van jugar les seves cartes per empatar el partit. A la mitja part s'arribava amb l'empat a un gol, i a la represa el Mataró es va posar 1-2 en pocs segons. Però no ho van saber aprofitar i els locals capgiraven el marcador a falta de tres minuts pel final (3-2). Florenza va fer el 3-3 pocs segons més tard, però ja no hi va haver temps per més i els mataronins es queden sense ascens una temporada més.

RC JOLASETA - MIS IBÉRICA CH MATARÓ 3-3

CH MATARÓ: Sergi Grané, Eric Florenza (2), Oriol Lladó, David Montero (1) i Àlex Cantero equip inicial, Guillem Molist, Conrad Xicota, Bernat Montero, Àlex Mañé (ps).