Cap de setmana decisiu per a l'hoquei patins mataroní

El masculí del CH Mataró rep al Vilanova per seguir pensant en l'ascens, i el femení ha de guanyar per forçar el tercer partit del play-off

Enfrontament clau per seguir pensant en l'ascens masculí

Aquest dissabte a les 20:30h el Mis Ibérica Club Hoquei Mataró necessita guanyar al Vilanova al Jaume Parera, per seguir en la lluita per pujar a OK Lliga. A falta de tres jornades per acabar la competició es troba a dos punts dels llocs d'ascens, i per tant una derrota ja el deixarien gairebé sense opcions. La igualtat de la zona mitja de Primera Estatal aquesta temporada fa més aferrissada que mai la lluita per l'ascens, així com per evitar l'últim lloc de descens.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Vilanova

A la primera volta els mataronins es van estavellar en Jordi Esteve, porter del Vilanova que va ser-ho del Mataró varies temporades, quedant-se a zero per únic cop en tota aquesta temporada. Aquest dissabte els homes de Quim López han de trencar el malefici quan més aviat millor per tal d'assolir tres punts bàsics pels seus interessos, amb un Jaume Parera i León que ha de ser el de les grans ocasions.

Crònica de la derrota a Vilanova de la primera volta

Segon partit de la semifinal del play-off d'ascens a OK Lliga

El primer equip femení, que aquest any juga a Nacional Catalana, té una cita a cara o creu aquest dissabte a la pista del Palau de Plegamans B, ja que després d'haver perdut el primer partit a casa tan sols serveix la victòria per forçar el tercer partit i seguir pensant en l'ascens. De fet un rebot –si l'igualada no passa la seva semifinal– encara donaria opcions al Mataró tot i no passar, però l'equip vol fer-se amb el títol i guanyar-se l'ascens per mèrits propis.

Hoquei CH Mataró - Palau Plegamans B

Crònica del primer partit de la semifinal, en el que el Palau va fer saltar la sorpresa