El Mis Ibérica, a defensar el tercer lloc a Manlleu

L'equip entrenat per Quim López ha d'intentar emportar-se els tres punts per no perdre posicions

Aquest dissabte a les 18h els mataronins juguen a Manlleu, una pista on tan sols ha guanyat el Calafell (tot i que ha cedit empats recentment amb Rivas Las Lagunas i Maçanet). L'equip osonenc es troba a tan sols tres punts tot i ser setè, i per tant una derrota podria fer perdre posicions a l'equip de Quim López. A més, el CH Mataró té tres perseguidors immediats més, l'Alcobendas a un punt –que juga a Sant Feliu–, el Taradell a dos punts –amb un duel a priori més fàcil a la pista del Rivas Las Lagunas– i el mateix Sant Feliu també a tres punts, com el Manlleu.

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Manlleu

A la primera volta els homes de Quim López van imposar-se per 3-1 a Mataró, però a Osona segur que serà molt més complicat i s'haurà de veure la millor versió de l'equip si es vol pensar en sumar els tres punts.

Crònica del partit de la primera volta

El Nacional Catalana femení juga un partit instrascendent

Aquest dissabte a les 20h l'equip mataroní rep al Voltregà B en un partit que no té cap transcendència ja que tenen el primer lloc assegurat, tot i que l'equip opsonenc si que podria guanyar o perdre posicions. Les d'Albert Bou han de pensar en la següent fase i encarar el partit com una preparació.