Gran segona part del Mis Ibérica CH Mataró per continuar somiant

Després de superar el Vilafranca l'equip mataroní es manté a un punt de la zona d'ascens a OK Lliga

El Mis Ibérica CH Mataró es va retrobar amb el triomf després de dues derrotes, i ho va fer superant un rival directe com el Vilafranca, ex-OK Lliga, i que estava a només dos punts de l'equip mataroní. Amb els tres punts l'equip de Quim López es manté a un sol punt de la zona d'ascens a OK Lliga i per tant podrà continuar lluitant per l'ascens.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Vilafranca

I la victòria no va ser fàcil. La primera part de l'equip local va ser fluixa, dominat totalment pel joc de rival. I els dos gols vilafranquins van ser errors clars. En el primer després d'aturada de Grané, no es va saber treure la bola de l'àrea, i l'equip visitant la va robar i va marcar. En el segon una bola perduda al mig camp i van afusellar des de la frontal. Els de groc i negre no s'apropaven a la porteria visitant, amb el Vilafranca tancat la darrere.

Va salvar a l'equip local un començament de la segona part fulgurant. Montero marcava el primer dintre del primer minut i Florenza va empatar dins del segon minut. I abans que es complissin quatre minuts Bartrés avançava l'equip local. Després es va tornar a la dinàmica de la primera part, amb poques opcions de gol a les dues porteries.

El Vilafranca va veure una targeta blava, però es va fallar altra cop la falta directa. Des del 6 de desembre el Mis Ibérica no ha marcat ni de falta directa ni de penal. I tampoc es van aprofitar els dos minuts de superioritat. L'ocasió visitant més clara va ser un penal que Grané va aturar a Ferrer.

I ja en el darrer segon, quan els vilafranquins havien tret el porter per intentar l'empat, es va robar una pilota i Montero va establir el resultat definitiu.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 4-2 CP VILAFRANCA

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés (1), Eric Florenza (1), Oriol Lladó, Àlex Cantero, equip inicial, David Montero (2), Pablo Fernàndez, Guillem Molist, Àlex Martínez (ps).

Més imatges del partit (Dani Ferrer)

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Vilafranca

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Vilafranca

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Vilafranca