El Mis Ibérica CHM defensa dissabte la plaça d'ascens davant el Sant Cugat

L'equip mataroní és segon i els sancugatencs són tercers de la 1a Estatal d'hoquei patins i el que perdi pot ser superat per l'Alcobendas

L'equip del Mis Ibérica CH Mataró, després de la seva aventura en la Copa de la Princesa del cap de setmana passat, on va arribar a la final perdent-la davant el Calafell, torna a la competició de lliga de 1a Estatal. I ho fa al Pavelló Jaume Parera, on rebrà aquest dissabte a les 20:30 hores un altre dels equips que van participar a la final four de la citada copa, el Sant Cugat.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

I el partit és molt important per als interessos dels dos equips que lluiten per l'ascens a l'OK Lliga i ara mateix estan situats en posició d'ascens: els mataronins són segons amb 26 punts i els santcugatencs són tercers amb 25. Estan lluny del líder, el Calafell, que en té 33, i amenaçats per sota per l'Alcobendas (24) i el Vilafranca (23), que si guanyen els seus partits podrien superar o atrapar al perdedor del que es jugarà a Mataró.

A la primera volta el Mis Ibéric CH Mataró va obtenir un sonat triomf per 1-5 a Sant Cugat i per tant un triomf ara li donaria quatre punts d'avantatge més el golaverage. No cal insitir més per tant en la importància del matx.

RESULTATS HISTÒRICS