El Mis Ibérica cau en la final de la Copa de la Princesa

El Calafell va ser molt superior i va ser el merescut campió, al imposar-se clarament per 1-6

El Mis Ibérica CH Mataró no va poder amb el Calafell a la final de la Copa de la Princesa, jugada a Getxo ahir diumenge, i el líder de Primera Estatal va alçar-se amb el trofeu, per segona vegada en la seva història. Els verd i blancs van demostrar ser un equip molt sòlid, i van acabar superant clarament als homes de Quim López, per 1-6.

Final Copa Princesa

Després de quinze minuts intensos però sense gols, Marc Gumà va marcar dos gols consecutius que encarrilaven la final pel Calafell, posant el 0-2 al marcador. A la represa de seguida va caure el tercer gol al marcar Eloi Albesa. Guillem Molist va aconseguir retallar la distància poc després al fer l’1-3, però no va ser més que un miratge ja que els del Baix Penedès van seguir dominant a plaer i amb tres gols més –un altre d'Albesa i dos de Sergi Romeu– arrodonien la golejada per sentenciar la final. El Calafell aquesta temporada s’està mostrant gairebé intractable, ja que tan sols ha perdut un partit, precisament contra el Sant Cugat, al que van superar en la seva semifinal, en el partit de lliga de la darrera jornada.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 1-6 CP CALAFELL

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Àlex Mañé, Oriol Lladó, Eric Florenza, David Montero i Jordi Bartrès equip inicial; Pablo Fernández, Guillem Molist (1), Àlex Cantero i Sergi Grané (ps).