Bitllet per a la Copa de la Princesa amb golejada

El Mis Ibérica CH Mataró supera a l’Alcobendas a domicili amb claredat i es posa segon (1-5)

El Club Hoquei Mataró va viatjar a Alcobendas com a quart classificat, sabent que una victòria a la complicada pista madrilenya els classificava per jugar la Copa de la Princesa a Getxo el primer cap de setmana de febrer. Els locals eren tercers i també tenien clar que no podien fallar per ser a la cita copera, però els homes de Quim López van demostrar que havien preparat el repte com cal, fent-se amb els tres punts que els posen segons amb claredat. De totes maneres no val a badar en la competició de lliga, ja que tan sols tres punts separen als mataronins del setè classificat, el Vilafranca.

Hoquei CH Mataró - Taradell

El partit es va posar de cara de seguida, ja que al primer minut Montero va fer el 0-1, i de seguida va arribar el 0-2 marcat per Molist. Tot i que els locals van fer l’1-2 al minut set de partit, la resposta visitant no es va fer esperar ja que pocs segons més tard tornava a marcar Montero per fer l’1-3. El Mataró va poder controlar el matx des d’aquest moment, tot i que va desaprofitar fins a sis faltes directes –els locals van veure cinc targetes blaves, totes a la segona part–, i a la represa Florenza i Cantero van acabar d’arrodonir la golejada (1-5). D’aquesta manera els mataronins tanquen la primera volta amb una victòria esperançadora que els deixa just per darrera de l’intocable Calafell, agafant forces pel derbi comarcal de la setmana vinent a Tordera.

CP ALCOBENDAS 1-5 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Pablo Fernández , Eric Florenza (1), David Montero (2) i Guillem Molist (1) equip inicial; Jordi Bartrés, Oriol Lladó, Àlex Cantero (1) i Àlex Mañé (ps).