Dissabte i diumenge d'hoquei patins a Mataró

El Primera Estatal masculí rep al Taradell dissabte, mentre que diumenge hi ha derbi amb el Vilassar del Primera Nacional Catalana

  • Divendres, 08 Desembre 2017 00:00

Aquest dissabte a les 20:30h el Mis Ibérica CH Mataró rep al Taradell, acabat d'arribar a la categoria després de fer-se amb el campionat de Primera Nacional Catalana la temporada passada. Els mataronins, amb confiança després de guanyar a la pista del Maçanet i mantenint el segon lloc de la taula, volen seguir refermant la posició fent-se forts a casa. Els osonencs, tot i ser nous a Primera Estatal, ja han guanyat tres partits aquesta temporada, demostrant que tenen ganes de mantenir el que els ha costat tant d'assolir, i segur que no ho posaran fàcil als locals.

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Manlleu

Per la seva banda el CH Mataró femení de Primera Nacional Catalana, que de moment ha demostrat la seva determinació per intentar retornar a l'OK Lliga, rep al Vilassar de Mar en el derbi maresmenc, que al partit de la primera volta es va resoldre amb un clar 0-4 favorable a les mataronines. El partit es juga diumenge a les 12:30h. És un partit instrascendent per les d'Albert Bou, que tot i això volen seguir en la bona línia de cara a la segona fase. Les mataronines ja estan matemàticament classificades per la segona fase –a la que es passa amb els punts obtinguts contra els altres equips del grup que es classifiquin– i per la Copa Generalitat, que disputen el 18 de febrer els dos primers de cada grup.

Hoquei fem CH Mataró - Lloret