El Mis Ibérica CHM no pot sorprendre al líder

El Calafell, que segueix intractable i encara no coneix la derrota aquesta temporada, es va imposar 4-1

El duel d'aquest dissabte es preveia molt complicat, ja que el Mis Ibérica CH Mataró visitava la pista del líder, imbatut fins al moment i que tan sols ha cedit un empat a la pista del Maçanet. El Calafell no volia ensopegar dues setmanes seguides i va poder mantenir la casella de derrotes a zero una setmana més, superant als mataronins per 4-1.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell

Els mataronins van poder marxar al vestidor a la mitja part amb un 2-1 que ho deixava tot obert de cara a la represa, ja que Bartrès va poder igualar el gol inicial dels locals però abans del descans el Calafell va poder fer el segon gol. Però a la segona meitat una targeta blava dubtosa per Florenza va suposar una falta directa que acabaria en penal, i els locals van poder fer el 3-1, que complicava molt el partit pel Mataró. Els homes de Quim López ho van intentar fins al final, però no van poder reduïr el seu desavantatge, i a falta de 15 segons arribava un altre penal que suposaria el 4-1 definitiu.

Ara el Mataró ja ha de pensar en el proper desplaçament, també complicat, el dimecres 6 de desembre a Maçanet. Tot i la derrota conserven la segona posició, ja que els dos immediats perseguidors, Sant Cugat i Maçanet, van empatar entre ells.