Primera derrota desafortunada del Mis Ibérica CHM a Madrid

Petites errades defensives i de concentració permeten al Rivas Las Lagunas endur-se els tres punts

El Rivas Las Lagunas, necessitat de sumar la primera victòria ja que només havien aconseguit dos empats aquesta temporada, va saber tancar-se a darrera i aprofitar les errades del Club Hoquei Mataró per marcar tres gols –tots de Suárez– que els van permetre endur-se el partit. El primer gol local, molt desafortunat, de rebot, va arribar al minut tres de partit, però els mataronins van poder empatar abans del descans al transformar Cantero un penal (1-1).

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Sant Feliu

A la represa, els locals van aconseguir avançar-se de nou, i els homes de Quim López no acabaven de trobar el camí a la porteria local, ja que s'els va entravessar la defensa tancada madrilenya. No van saber adaptar el pla de joc al partit plantejat pel Rivas, tot i dominar la bola, i això va evitar que els mataronins poguessin arribar a crear perill clar, donant vida a l'equip rival. Això, juntament amb les petites errades de concentració que van permetre els gols locals –perquè no dir-ho, també amb una mica de mala sort–, van condemnar al Mataró. Tot i això Pablo Fernández va aconseguir empatar el matx en una jugada enterbolida amb diversos rebots que finalment va aconseguir picar per sobre del porter, però a falta de 20 segons pel final la fortuna va estar de banda dels madrilenys, ja que Suárez ho va provar amb un xut llunyà que va acabar entrant després d'un rebot, donant els tres punts al seu equip.

CP RIVAS LAS LAGUNAS 3-2 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés, Eric Florenza, David Montero i Oriol Lladó equip inicial;  Pablo Fernàndez (1), Guillem Molist, Àlex Cantero (1) i Àlex Mañé (ps).