Quim López: "Ens agradaria molt pujar a OK Lliga, però el més important és que acabem satisfets de la nostra feina"

Entrevsitem l'entrenador del Mis Ibérica CH Mataró després d'un gran inici de temporada que situa el seu equip en zona d'ascens

  • Divendres, 17 Novembre 2017 13:01

 

Hoquei CH Mataró - Lleida

Imbatuts i en posició d’ascens, com valores aquest inici de temporada?

La veritat és que les cosses fins a dia d’avui ens estant sortint molt bé. Sobretot tenint en ment com va anar la temporada passada i totes les penúries, estem contents. Estem treballant bé, tenim un equip compensat, amb una gran unió entre nosaltres. Hem de gaudir-ho perquè serà complicat mantenir aquest nivell durant tota la temporada, en una lliga molt igualada que una sola derrota et pot fer caure mitja taula a la classificació. A seguir amb la humilitat i el treball com fins ara.

Com has dit, es venia d’una temporada complicada. Què ha pogut influir de cara a aquest inici de temporada?

Ja vam tenir un bon final de temporada passada amb una molt bona segona volta. Així que, ha influït a l’hora de mentalitzar-nos per els partits, que sabem que si no hi posem el 100% de nosaltres mateixos en tots els sentits, no aconseguirem els objectius. Som un bon equip, si estem cohesionats i sabem el que fem, les coses funcionen. Doncs hem de seguir en aquesta línia, perquè, com he dit abans, la igualtat a la categoria és increïble i hem d’estar preparats per qualsevol situació, que de moments dolents segur que en tindrem però hem de fer que siguin el més curts possibles.

L’equip també ha incorporat tres nous jugadors, com estan responent?

Hi ha una mica de tot. Més i menys minuts, però hi confio molt en tots ells. Per això els vam incorporar. Estem en procés d’adaptació d’ells, perquè hem de pensar que amb la resta de la plantilla ja fa 1 any i mig que ens coneixem i moltes de les coses ja les tenen automatitzades i, amb els nous, cal temps per arribar a aquesta situació. També, va ser complicat per ells després de tenir en Vadillo durant tantes temporades i la transició posterior. En tot cas, espero que responguin per el que els vam fitxar, però la seva participació serà molt important i, a més a més, aniran guanyant protagonisme durant la temporada.

Que valores especialment de l’equip aquest principi de temporada?

Em fa sentir orgullós que tots anem a una, intentem saber a què juguem i intentem fer que els conceptes que s’entrenen després es vegin reflectits a l’hora dels partits. Això és el que satisfà més a l’entrenador. I la darrera cosa, els jugadors surten feliços i havent-ho donat tot.

Quin objectiu us marqueu per la temporada?

L’objectiu esportiu és molt complicat dir-lo a aquestes alçades, perquè la lliga està molt igualada. Per descomptat que ens agradaria l’ascens a l’OK lliga, però ja veurem com van les coses. L’objectiu més important a dia d’avui, és que nosaltres estiguem satisfets amb l’equip i que l’equip també estigui satisfet amb el seu rendiment.

En aquest sentit, per aconseguir aquests objectius, hem de fer referència a l’afició. El Front, que sempre està amb nosaltres i ens ajuda molt. Fins i tot també ha vingut a desplaçaments de l'equip. L’ambient al pavelló quan ens animen ens ajuda molt, per tant, m’agradaria animar a que no decaigui i creixi, si és que es pot, més durant la temporada.