Remuntada del Mis Ibérica CHM per continuar imbatut

L’Alpicat es va posar 0-2, però els homes de Quim López van saber reaccionar

El Club Hoquei Mataró, després d’imposar-se a l’Alpicat de Lleida, ha pujat fins a la segona posició de 1a Estatal, i encara no coneix la derrota aquesta temporada. Tot i un mal inici en el que van encaixar un gol ràpid de contraatac al minut dos, aprofitant el rebot després d’una aturada de Grané. Els visitants es van tancar en una defensa en rombe, i els mataronins van tenir problemes inicialment per crear perill. Poc a poc van anar trobant el camí a la porteria lleidetana, i l’Alpicat va acabar canviant a defensa individual. Després d’una blava a Grané els visitants van fer el 0-2 del penal resultant, però al tram final de la primera meitat va arribar la reacció local, capgirant el marcador abans del descans gràcies als gols de Lladó i Cantero per partida doble, l’últim de penal quan faltava poc més d’un minut.

Hoquei CH Mataró - Lleida

A la represa el Mataró va mantenir el seu domini ampliant l’avantatge poc a poc, als nou minuts arribava el 4-2 després d’una gran triangulació de tot l’equip que va acabar definint Lladó. El 5-2 el va fer Florenza tres minuts més tard, un golàs sortint de darrera la porteria i clavant-la a l’escaire mentre queia quan li estaven fent penal. El 6-2 definitiu també el va fer Florenza, finalitzant una altra jugada de tiralínies de tot l’equip, a falta d’un minut pel final i tancant una bona victòria pel seu equip.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 6-2 HC LLEIDA.CAT ALPICAT

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés, Eric Florenza (2), David Montero i Oriol Lladó (2) equip inicial;  Pablo Fernàndez, Guillem Molist, Àlex Cantero (2) i Àlex Mañé (ps).