Es confirma el descens del Medicare System Mataró després de perdre a A Coruña

La derrota contra el Liceo per 2-1 condemna a les mataronines a l’infern de Nacional Catalana

Era un partit a vida o mort. Hoquei Club Liceo contra Club Hoquei Mataró. Qui guanyés continuaria a OK Lliga (tot i que cal dir que alguna combinació permetia que un empat salvés als dos equips). Però s’ha de dir que les mataronines no han aconseguit tenir opcions reals de victòria en gairebé cap moment. El partit ha estat igualat, amb els nervis a flor de pell, però un gol a la primera part després que un rebuig d’Ariadna Escalas quedés a mitja pista i Catalina Flores el recollís i afusellés la porteria a plaer, ha condicionat el joc. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

Hoquei Medicare CH Mataró - Palau Plegamans

Les mataronines jugaven amb la pressió d’haver de remuntar i tot i que a la segona part han tingut algunes ocasions clares per poder anivellar el marcador, en una contra després d’una d’elles ha arribat el 2-0 que gairebé sentenciava el partit. No han deixat d’intentar-ho, però, les de groc i negre. I Aina Florenza, després de recuperar una pilota a mitja pista ha fet el 2-1 quan faltaven menys de 3 minuts. Albert Bou i Albert Larrea han tret, llavors, la portera, per intentar, a la desesperada aconseguir el gol de l’empat, però no ha pogut ser.

Ànims i rostres contraposats a la pista en acabar el partit. Les gallegues eufòriques celebrant la permanència mentre les catalanes, desconsolades, assumint el descens, que les envia a la Nacional Catalana. Han estat tres temporades en l'elit en les quals l'equip mataroní ha anat perdent posicions: 5è lloc amb 37 punts la temporada 2014-15; 7è lloc també amb 37 punts la temporada 2015-16 i finalment 12è lloc amb 27 punts aquesta temporada.

HC Liceo - Medicare System MATARÓ 2-1

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Xantal Piqué, Ona Castellví, Carla Fontdeglòria i Aina Florenza (1) –cinc inicial-, Julia Canal, Anna Fontdeglòria, Aida Anton i Èrika Arellano (ps).