El Club Hoquei Mataró, campió d’Espanya sub16 femení

Les mataronines van jugar un campionat perfecte a Malgrat, guanyant els 5 partits disputats

El Club Hoquei Mataró ha revalidat el títol de campió d’Espanya sub16 que va obtenir la temporada passada, després d’haver aconseguit el tercer lloc al campionat de Catalunya fa dues setmanes. Al campionat de Catalunya el Palau les va deixar fora de la final a la pròrroga, però a Malgrat les mataronines van jugar un campionat perfecte, guanyant els cinc partits i amb un balanç de 37 gols a favor i tan sols 4 en contra.

Club Hoquei Mataró Fem16

A la primera fase de grups van imposar-se al Rivas Las Lagunas per 8-0, al Cerdanyola per 5-0 i al Compañía de María per 0-8, demostrant ser molt superiors als tres rivals del grup i estar en un gran moment de forma. A semifinals el Mataró va desfer-se, també amb comoditat, del Cuencas Mineras per 10-3, i a la gran final es tornaven a veure les cares amb el Cerdanyola, que aquest cop tampoc va ser rival, amb un resultat favorable a les mataronines d'1-6. Un campionat impecable de les mataronines, que van demostrar ser l’equip més en forma d’Espanya.

Club Hoquei Mataró Fem16

CH Mataró: Júlia Baldrich i Nina Almirall (porteres), Joana Xicota, Carla Naranjo, Aina Florenza, Marlena Rubio, Aina Lleonart i Txell Gimeno. Entrenades per Albert Bou i Oriol Lladó, Joan Lleonart delegat.