Important i agònica victòria del Medicare System CH Mataró

Un mínim 1-0 davant del Cerdanyola permet mantenir les esperances de permanència

El Medicare System CH Mataró va obtenir el divendres al vespre un important triomf en la seva lluita per mantenir la màxima categoria estatal a l'OK Lliga. Va derrotar un rival directe com és el Cerdanyola per un ajustat 1-0, gràcies a un gol d'Ona Castellví als 8 minuts de la segona part. Després l'equip local va resistir bé i va mantenir aquest resultat favorable.

Hoquei fem. CH Mataró - Cerdanyola

Tot i l'obtenció d'aquests tres punts, les noies d'Albert Larrea continuen en la penúltima plaça amb 18 punts, però veuen més a prop la salvació, ja que les cerdanyolenques queden a només tres punts per sobre amb un partit més jugat (i el golaverage és favorable a les mataronines), l'equip madrileny de Las Rozas només 2 per sobre, també amb un partit més jugat, i el Vilanova només un punt per sobre, però aquest equip amb dos partits menys jugats. D'aquests tres equips s'ha d'intentar superar-ne a dos, en les 6 finals que queden.

MEDICARE SYSTEM CN MATARÓ 1-0 CP CERDANYOLA

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Joan Xicota, Ona Castellví (1), Aida Anton, Júlia Canal, Aina Fontdeglòria, Carla Fontdeglòria, Aina Florenza, Xantal Piqué i Erika Arellano (ps).