El Medicare System Mataró perd a Manlleu un partit en què va tenir opcions (1-0)

Les mataronines van jugar de tu a tu a un dels millors equips d’Europa i haurien pogut puntuar si haguessin tingut una mica més de sort o encert

El Medicare System Mataró, que compta els partits que queden com a finals en què necessita puntuar per deixar els llocs de descens, no va poder treure un resultat positiu de la pista del Manlleu, un dels 4 participants en la passada final de la Champions League, tot i realitzar un gran partit. Les noies d’Albert Larrea van tenir el partit on el volien fins ben a prop del final i van disposar d’opcions per haver marcat algun gol que les podria haver permès puntuar. A la primera part Ona Castellví va disposar d’un penal que no va poder transformar, tot i que també s’ha de destacar que, per una targeta blava a Aina Florenza, les locals van xutar una falta directa i van tenir els consegüents 2 minuts de superioritat sense aconseguir el gol. Es va arribar, per tant, al descans amb el marcador inicial.

Hoquei Medicare CH Mataró - Manlleu

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica, amb les defenses superant als atacs. I no va ser fins a pocs minuts del final que Elisabet Gurri va fer per a les locals el que seria l’únic gol del partit. Encara van disposar, les mataronines, d’una altra opció clara d’anotar. Una falta directa que va executar Ona Castellví per acumulació de faltes de les locals. Tampoc va ser capaç de superar a Ester Tosar i el partit va acabar amb el resultat d’1-0 favorable a les quatribarrades complicant un punt més la situació de l’equip mataroní a la classificació. Queden set partits, començant pel de divendres vinent a casa contra el Cerdanyola, i cal guanyar!

CP MANLLEU - Medicare System MATARÓ 1-0

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria, Ona Castellví, Aina Florenza, Xantal Piqué –cinc inicial-, Joana Xicota, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Aida Anton i Èrika Arellano (ps).