Dues importants victòries dels dos equips de Club Hoquei Mataró

L'equip femení derrota Las Rozas (3-0) i el masculí el GEiEG (6-3)

El dissabte hi havia una tarda interessant d'hoquei patins al Pavelló Jaume Parera, ja que els dos equips del Club Hoquei Mataró tenien compromisos importants. I tots dos els han solucionat molt bé, obtenint dues victòries que poden ser importants de cara a la permanència.

170326Ho_CHMLasRozas

Primer l'equip femení del Medicare System CH Mataró ha guanyat per 3-0 l'equip madrileny de Las Rozas, que estava 11 punts per sobre a la classificació de l'OK Lliga. Però avui s'ha demostrat que les noies d'Albert Larrea no són pas inferiors i han superat totalment el seu rival i han materialitzat el triomf amb dos gols d'Aina Florenza i un d'Ona Castellví.

Tot i el triomf l'equip mataroní continua en penúltim lloc, però aquests tres punts han de donar ànims per sortir de la delicada posició que ocupen.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - GEIEG

Després l'equip del Mis Ibérica CH Mataró també ha guanyat de forma clara per 6-3 el GEiEG de Girona, el penúltim classificat, i puja fins al setè lloc de la classificació amb 31 punts, tot i que només amb 4 d'avantatge sobre la zona de descens.

No ha estat un triomf fàcil, ja que els gironins han sortit molt bé (1-2) i al descans el marcador encara estava empatat a 2 gols. Després els jugadors de Quim López han fet una gran segona part i han guanyat sense haver de patir excessivament. Han marcat els gols Figa i Florenza a la primera part, i Cantero, Figa, Lladó i Serra a la 2a part.