El Medicare System CHM s'ha de conformar amb un empat davant l'Alcorcón

Un bon partit de les mataronines i crear moltes ocasions no va ser suficient per aconseguir la victòria

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 11 Desembre 2016 19:51

El Medicare System Mataró va rebre, el dissabte a l’equip madrileny d’Alcorcón, i després de dues victòries es va haver de conformar amb un empat, que dóna un punt que permet sortir de la zona de descens.

Hoquei Medicare CH Mataró - Alcorcón

Les porteres es llueixen

El partit va ser intens, amb ocasions a ambdues porteries i domini altern, però amb pocs gols gràcies a les excepcionals actuacions de les dues porteres. A la primera part, el joc seguia aquesta dinàmica fins que Marta Soler va veure una targeta blava per tallar un contracop amb una falta per darrere. Rocío Ramon va executar la falta directa i Èrika Arellano la va aturar perfectament, però el rebuig de la portera va tornar a l’estic de la madrilenya que de volea, gairebé sense saber com, va treure una vaselina que es va convertir en gol. Llavors van succeir els millors minuts de l'equip local, que va crear nombroses ocasions de gol. La portera Teresa Bernadas va realitzar una verdadera exhibició parant totes les boles que li arribaven. Aina Florenza va protagonitzar dos contracops consecutius, en el primer va xutar al travesser i, en el segon, la portera va treure-li dues boles increïbles. Amb el 0-1 es va arribar al descans.

Moltes faltes i pocs gols

La segona part va continuar pel mateix camí, amb les porteres traient tot el que els hi arribava. Carla Fontdeglòria, Aina Florenza i Xantal Piqué van disposar de bones ocasions, però al minut 7, l’àrbitre va sancionar un penal contra el Mataró. Èrika Arellano va poder-lo aturar i, gairebé a la jugada següent, penal a l’àrea madrilenya. Ona Castellví tampoc el va poder anotar de primeres, però després del rebuig sí que va aconseguir empatar el partit. Als últims deu minuts, festival de faltes directes... sense premi. Primer van disposar-ne una les locals, per acumulació de faltes de les visitants. Marta Soler no va poder aconseguir el gol. Poc després, es repetia la situació a l’altra àrea i també les visitants van fallar. El joc seguia tens i les faltes se succeïen. Quan faltaven 3 minuts, ambdós equips es trobaven amb 14 faltes. Gairebé a l’últim minut l’àrbitre va sancionar la 15a falta del Mataró, però altre cop Èrika Arellano va aturar-la. En els segons que quedaven per disputar-se, el públic va demanar en dues ocasions la quinzena falta visitant, però l’àrbitre no la va xiular. Es va arribar, doncs, al final, amb l’empat en el marcador.

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ 1–1 CP ALCORCÓN

Medicare System Mataró: Èrika Arellano (portera), Xantal Piqué, Carla Fontdeglòria, Ona Castellví (1), Aina Florenza –cinc inicial-, Joana Xicota, Anna Fontdeglòria, Júlia Canal i Ariadna Escalas (ps).