Brillant primera victòria del Medicare System Mataró

Després de 5 derrotes, per fi les noies del CH Mataró han pogut celebrar una victòria, a Cerdanyola del Vallès

Les noies del Medicare System Mataró visitaven, aquesta setmana, la pista del Cerdanyola Club Hoquei, el club degà de l’hoquei català. La primera part va ser de domini visitant però sense trobar el camí de la porteria. Les noies del Mataró estaven jugant bé tot i que no podien concretar les ocasions que creaven. Va ser en el tram final de la primera part que les noies de groc i negre van disposar de la primera falta directa, que no van poder convertir, i just després, afortunadament, gairebé a l’últim minut, Aina Florenza va poder anotar el primer gol que reflectia en el marcador la superioritat de les visitants.

Medicare a Cerdanyola

En la segona part, la mateixa tònica i, ben aviat, Ona Castellví va anotar el segon gol mataroní. A partir d’aquí el partit va ser gairebé plàcid i les noies encara van poder anotar dos gols més. El tercer, altre cop obra de la jove Aina Florenza, i l’últim, de l’estic de Marta Soler. En resum, un partit que ha de servir a l’equip per creure en elles mateixes, en la feina que estan fent i per començar a remuntar posicions a la classificació.

Medicare a Cerdanyola 2

Cerdanyola CH - Medicare System MATARÓ 0-4

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria, Anna Fontdeglòria, Xantal Piqué, Aina Florenza (2) –cinc inicial-, Ona Castellví (1), Joana Xicota, Júlia Canal, Marta Soler (1) i Èrika Arellano (ps).