El Mis Ibèrica perd a Alcobendas i acaba la lliga en desè lloc

L'equip mataroní va fer suar l'ascens a OK Lliga a l'equip madrileny

El Mis Ibèrica CH Mataró va perdre per la mínima a la pista de l'Alcobendas, equip que ha acabat pujant a l'OK Lliga, tot i el seu quart lloc, ja que el campió, el FC Barcelona B, no pot pujar a la màxima categoria estatal.

Mataro-Alcobnendas

L'equip mataroní va fer suar de valent l'equip madrileny que no va assolir el gol del triomf (3-2) fins que faltaven tres minuts per al final.
El Mis Ibérica, que no comptava ni amb Florenza ni amb Pablo Fernàndez, va plantar cara en tot moment. Es va avançar amb un gol d'Eric Serra, però l'equip madrileny va capgirar el marcador abans del descans.
A la represa van anar passant els minuts sense gols, però quan només en faltaven cinc, Valverde va posar l'empat a dos gols que deixava l'Alcobendas sense ascens. Però dos minuts després van marcar el tercer i al final l'alegria es va desfermar entre els seus seguidors que tornaran a veure l'OK Lliga a casa seva, on havien jugat per darrera vegada la temporada 2003-04, després de nou temporades consecutives al màxim nivell.

160523Ho_Alcoebndas

ALCOBENDAS 3-2 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Marc Povedano, Eric Serra (1), Marçal Oliana, Oriol Lladó, Jordi Bartrés, Ricardo Valverde (1), Marc Comas.
GOLS: 6' SERRA (0-1); 9' Martínez (1-1); 15' Candanedo (2-1); 45' VALVERDE (2-2); 47' López (3-2).