Comiat de Vadillo amb victòria

En el darrer partit del tècnic a Mataró, els seus van superar al Palafrugell

En el darrer partit a Mataró de l’entrenador Joan Carles Vadillo, el Mis Ibérica va imposar-se al Palafrugell en un partit entretingut en el que els locals van saber controlar el joc en tot moment. Tot i el gol matiner dels visitants, que encetaven el marcador quan encara no s’havia jugat ni un minut de partit, els mataronins van reaccionar i al descans ja manaven per 4-1. L’empat el va fer Bartrès amb una mitja volta, Oliana va marcar el 2-1 amb una jugada personal, un gran xut de Povedano va suposar el 3-1 i Valverde transformava un penal per fer el quart just abans del descans.

Hoquei CH Mataró - Palafrugell

A la represa el Mataró va fer el 5-1 de seguida, quan Serra va aprofitar una passada al segon pal. El Palafrugell, amb un joc vertical i menys control, amb jugadors que xuten de tot arreu, va acostar-se amb dos gols quan encara quedaven gairebé 10 minuts. Els locals no van perdre els nervis i van evitar que s’acostessin més, aturant Grané dues faltes directes, i quan faltaven deu segons, Pove feia el 6-3 definitiu. En acabar el partit, els jugadors locals van fer el passadís a Joan Carles Vadillo, que deixa el club després de 10 anys vinculat a l’entitat.

Mis Ibérica CH MATARÓ - CH PALAFRUGELL 6-3

Mis Ibérica CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés (1), Èric Florenza, Marc Povedano (2) i Èric Serra (1) equip inicial; Marçal Oliana (1), Ricardo Valverde (1) i Pablo Fernández.
Marcador: 1’ Ruiz (0-1); 9’ BARTRÈS (1-1); 10’ OLIANA (2-1); 13’ POVEDANO (3-1); 25’ VALVERDE de penal (4-1); 27’ SERRA (5-1); 36’ Viella (5-2); 41’ Duran (5-3); 50’ POVEDANO (6-3).