El Medicare System cau contra el potent Gijón

Van plantar cara al segon classificat i, tot i la derrota, mantenen el cinquè lloc

El Medicare System Mataró va plantar cara a la pista del segon classificat, el Gijón, arribant a posar-se 5-4 i amb opcions de disputar el partit a la segona meitat. Les mataronines, tot i començar jugant bé, van encaixar tres gols pràcticament en els tres primers xuts de les asturianes, que van arribar a posar-se 5-0. Tot i això, les noies d’Oriol Feliu van reaccionar, marcant tres gols consecutius en dos minuts bojos abans del descans –dos de l’Ona Castellví i un de l’Anna Fontdeglòria–, posant-se 5-3.

Hoquei fem. CH Mataró - Bigues i Riells

A la represa el Mataró es va posar 5-4 de seguida, amb un gol de Carla Fontdeglòria, i el partit es va igualar fins a la blava a la Carla i la falta directa, que va fer pujar el 6-4 al marcador. Les visitants van tenir opcions per acostar-se amb un penal i una directa, però va faltar encert per acabar disputant el partit en els darrers minuts. Tot i això, bon partit en un pavelló ple que va ovacionar les jugadores.

GIJÓN HC - Medicare System CH MATARÓ 6-4

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (2), Xantal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares, Anna Fontdeglòria (1) i Erika Arellano(ps).