Victòria als últims instants del Mis Ibérica Mataró contra el cuer (7-4)

Després d’un partit vibrant, els locals van resoldre amb 3 gols en els últims 35 segons de joc

• Marc Gomà
  • Diumenge, 10 abril 2016 12:27

Un partit que semblava que havia de ser plàcid pel Club Hoquei Mataró, per la condició de cuer del Santa Maria del Pilar, la reduïda plantilla que presentaven (només un suplent) i el gol matiner d’Èric Florenza que va inaugurar el marcador, va acabar essent molt més complicat del que reflecteix el marcador final. Els visitants es van avançar en el marcador fins a 3 vegades, amb l’1-2, el 2-3 i el 3-4, però els de groc i negre no es podien permetre deixar escapar el partit i van anivellar el marcador les tres vegades.

Hoquei Mis Iberica Mataró - Pilaristas Madrid

Ricardo Valverde va situar el 4-4, de falta directa, faltant 14 minuts, però en els primers 13 d’aquests 14 minuts finals, el Mataró va topar infinitat de vegades amb el porter i la tancadíssima defensa madrilenya. Quan faltava un minut i quaranta segons, amb el marcador 4-4, Ricardo Valverde es va disposar a xutar una altra falta directa, però la va fallar i el partit quedava gairebé per a l’èpica. Aquest cop, però, l’èpica va fer acte de presència. El Mataró tenia al rival totalment tancat al darrere i va ser quan faltaven 35 segons quan, Ricardo Valverde va empalmar al segon pal una centrada d’Erìc Florenza des de la banda dreta de l’atac per anotar el 5-4.

El Santa Maria del Pilar va disposar-se a jugar els últims segons sense porter per intentar aconseguir l’empat "in-extremis", i va ser el que va aprofitar Marc Povedano per anotar el 6-4 després de recuperar una pilota al mig del camp. Els últims segons, amb els visitants intentant desesperadament anotar un gol (tot i que el seu porter havia tornat a pista) encara van permetre un contracop de Ricardo Valverde que va anotar un golàs a l’última dècima de segon del partit.

Mis Ibérica CH MATARÓ - SANTA MARIA DEL PILAR 7-4

Mis Ibérica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Marc Povedano (1), Oriol Pujol i Èric Serra (1) –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde (4), Oriol Lladó, Pablo Fernández i Marc Comas (ps).