El Mis Ibérica Mataró no ha pogut contra el Barça

El partit, contra un dels millors equips de la competició, s’ha complicat molt aviat, i els mataronins no han pogut remuntar

Horari matinal i pavelló inhòspit per al partit del Mis Ibérica Mataró contra el segon classificat de la Primera Divisió, el Barça B. El partit ha començat amb ocasions a les dues bandes i Marc Povedano hauria pogut avançar al Mataró al minut 4, però Sergi Llorca, que ja va fer 5 gols en la seva visita al Jaume Parera, ha obert el marcador amb una bona jugada per darrere la porteria, elevant la bola i “rematant-la” fora de l’abast de Sergi Grané.

El Barça pressionava molt a la sortida de la bola des de darrere i, en aquestes jugades, els de groc i negre han perdut moltes boles. Tot i això, el marcador no s’ha mogut fins que els àrbitres han ensenyat una sorprenent targeta blava a Pove. El mateix Sergi Llorca ha anotat el segon gol, i mig minut després, aprofitant un refús de Grané, el Barça ha anotat el tercer. Tres a zero era massa càstig pel que s’estava veient sobre el fosquíssim parquet del Pavelló Mundet.

Mataro-Alcobnendas

Quan faltaven 13 minuts pel descans, en una jugada a l’àrea barcelonista, el porter Blai Roca ha comès el que podria haver estat un penal favorable al Mataró, però els àrbitres no només no l’han xiulat sinó que han sancionat amb targeta blava les protestes de Jordi Bartrès. Durant els minuts de superioritat numèrica local, després d’haver fallat un contracop, Marc Palazón, del Barça, ha donat un cop d’estic a la porteria i els àrbitres també han sancionat targeta blava. 15 segons després, el Mataró ha forçat un penal que Èric Florenza ha convertit en el 3-1. I encara han tingut una clara ocasió en un contracop per acostar-se més, però el porter blaugrana ha començat a posar els fonaments del que ha sigut una veritable exhibició. A la contra, Sergi Aragonès ha anotat un golàs amb un precís xut llunyà creuat al segon pal. I encara abans del descans, el 5-1.

El ritme, si més no l’anotador, ha baixat molt en la segona part. El Mataró ha sortit molt endollat per intentar tot el que fos possible, però algunes clares ocasions que ha tingut en els primers minuts les ha aturat Roca o els pals (fins a 4). Quan faltaven 15 minuts, després d’haver fallat dues faltes directes per acumulació de faltes dels blaugranes, Ricardo Valverde ha culminat un gran contracop de l’equip mataroní per col·locar el 5-2 en el marcador. Però tot just un minut després, un altre golàs de Sergi Aragonès ha sentenciat el partit definitivament.

FC Barcelona B - Mis Ibèrica MATARÓ 6-2

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Marc Povedano, Jordi Bartrès i Èric Serra –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde (1), Oriol Lladó, Oriol Pujol i Marc Comas (ps).