El Mis Ibérica rep dissabte al Manlleu, en posicions d'ascens

Els mataronins s'han de fer forts a casa, amb el suport de la seva afició

Demà dissabte a les 20:30h el Mis Ibérica CH Mataró rep un dels equips que lluita per l'ascens, el Manlleu, en una magnífica ocasió per confirmar la recuperació de l'equip davant dels seus aficionats, amb el suport del Front Mataroní.

Mataro-Vilanova

A la primera volta els homes de Juan Carles Vadillo van caure a Manlleu per 6-3, però amb opcions fins al final ja que a falta de quatre minuts pel final el resultat era de 4-3. Ara el Manlleu, amb 12 punts més que el Mataró, és quart a la classificació i es troba en posicions d'ascens, ja que el líder és el filial blaugrana, que no pot pujar. A veure si com a locals, els mataronins poden posar encara més problemes a l'equip Osonenc, i lluitar pels tres punts.

Crònica del partit de la primera volta a Manlleu

L'equip femení disputa dos partits a Madrid

Per la seva part el Medicare System CH Mataró aprofita el desplaçament a la comunitat de Madrid per jugar demà dissabte a la pista del CP Las Rozas, rival directe en la classificació, mentre que diumenge juguen a la pista del cuer, el Santa Maria del Pilar, que encara no ha puntuat. Una bona ocasió per les noies d'Oriol Feliu per intentar sumar 6 punts en un cap de setmana i escalar posicions a la taula.

A la primera volta a Mataró, l'equip mataroní va guanyar els dos partits per la mínima (3-2 davant Las Rozas i 2-1 davant SM Pilar).