El CH Mataró es queda sense grada d'animació per unes obres

El Front Mataroní envia una carta al regidor d'esports demanant perquè els treballs de millora no s'han fet durant l'aturada nadalenca

HO MASC-GIRONA

Aquesta mateixa setmana, el Front Mataroní, grup d’aficionats del Club Hoquei Mataró, ha adreçat una carta al regidor d'esports, el senyor Josep Maria Font per mostrar el seu malestar i preocupació per les obres de la nova graderia del Pavelló Jaume Parera i León. Els fidels seguidors del conjunt mataroní no entenen perquè aquestes millores, aprovades ara fa tres anys, no s'han fet abans i si es fan ara, perquè no s'ha esperat uns dies més i s'han fet durant l'aturada nadalenca quan no es disputen partits a la instal·lació.

A continuació els deixem la carta que ens ha proporcionat el Front Mataroní i que han adreçat al regidor d'esports:

CARTA AL REGIDOR DEL FRONT MATARONÍ

Al Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró

Des del Front Mataroní, grup d’aficionats del Club Hoquei Mataró, volem mostrar el nostre desconcert per la mala gestió relacionada amb la instal·lació de la nova graderia al Pavelló Municipal Jaume Parera i León.

Sabem del cert que el projecte de la nova graderia es va aprovar fa més de 3 anys i que el mes de juny d’aquest es va mostrar la intenció, per part de l’Ajuntament de començar les tasques per substituir-la. El que no entenem és per quin motiu s’ha hagut de començar aquesta substitució a mitja temporada, inhabilitant una graderia sencera durant, com a mínim 3 caps de setmana de partit, amb tot el que comporta de pèrdua d’assistència d’espectadors i altres molèsties. Encara més tenint en compte que, d’aquí menys d’un mes hi ha l’aturada de lligues per les vacances de Nadal, època on es podria haver aprofitat per realitzar aquesta substitució.

I per altra banda, pressuposant que realment aquestes dates realment siguin les millors per procedir a realitzar les feines, tampoc entenem perquè no s’hi destinen els recursos humans necessaris perquè aquestes feines no durin 4 o 5 setmanes.

Així doncs, creiem que és imprescindible fer els esforços que siguin necessaris perquè el dissabte 12 de desembre, com a màxim, la grada estigui acabada. Aquell dia hi ha, altre cop, partits de l’equip femení i masculí i no seria admissible que la grada continués a mig fer.

Preguem que per a qualsevol aclariment, fer servir l’adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Atentament,
Front Mataroni

HO MASC-GIRONA