El Medicare System CH Mataró rep el campió

El Mis Ibérica per la seva part visita la complicada pista del Sant Cugat

Després de perdre la setmana a la pista del Manlleu, un dels candidats al títol, demà dissabte a les 18:15 hores el Medicare System CH Mataró rep la visita d'un altre dels equips més forts de la categoria, el del Palau de Plegamans, vigent campìó de lliga. Després de guanyar l'Ok Lliga Femenina la temporada passada i acabar amb l'hegemonia del Voltregà, el Palau de Plegamans defensa el títol estatal, però quan només portem tres jornades de lliga ja ha deixat escapar tres punts. Les vallesanes ara mateix no són l'equip temible de la campanya passada i per tant les noies d'Oriol Feliu, si fan un bon partit i estan encertades en atac, tindran les seves opcions.

La temporada passada el que seria campió de lliga va guanyar al Pavelló Jaume Parera per 0-2, però abans a la Copa de la Reina l'equip d'Oriol Feliu les havia derrotat per 1-0 amb un gol de Xantal Piqué.

100306Ho_Copa3

El MIs Ibérica CH Mataró juga a Sant Cugat

Dissabte a les 20:30 hores el MIs Ibérica CH Mataró juga en la complicada pista del Sant Cugat. Els mataronins fins ara han guanyat els dos partits que han jugat, mentre que els locals porten una victòria i una derrota, aquesta la que van patir la setmana passada a la pista del Manlleu per 2 a 0, demostrant que poden competir de tu a tu amb els millors. Per tant s'espera un partit complicat on els mataronins hauran de treure la seva millor versió per sumar els tres punts.