El Medicare System CH Mataró inicia el dissabte l'OK Lliga femenina

L'equip mataroní, amb nou patrocinador, debuta a casa dissabte a les 18:15 hores a casa davant l’Igualada

ho fem mataró-voltregà

Comença aquest dissabte al Pavelló Jaume Parera l’OK Lliga femenina amb la participació per segona temporada consecutiva de l’equip de Club Hoquei Mataró que tan bona campanya va fer la passada temporada finalitzant en cinquena posició, esplèndida per ser el debut. Només van quedar per davant Palau de Plegamans, Voltregà, Manlleu i Gijón. I cal destacar també que a la Copa de la Reina van ser capaces d’eliminar el Palau de Plegamans, que posteriorment seria el campió de l’OK Lliga, abans de caure a semifinals davant el Manlleu.
La primera jornada d’aquesta temporada ens porta a Mataró la visita de l’Igualada, equip que la temporada passada va caure derrotat aquí per un ajustat 4-3 i que va finalitzar la lliga en vuitè lloc amb 8 punts menys que el conjunt mataroní.

Medicare System nou patrocinador

El club mataroní ha signat contracte de patrocini amb l'empresa Medicare System, que és tot un referent en tecnologia mèdica i que acompanyarà al femení en la seva creuada a l'OK lliga durant tota la temporada.

151009Ho_Medicare

1a jornada (10 octubre)

S.M. Pilar Madrid- Cerdanyola
Voltregà - Alcorcón
Las Rozas- Bigues i Riells
Vilanova- Gijon
Palau Plegamans - Sfèric Terrassa
MEDYCARE SYSTEM CH MATARÓ - Igualada
Manlleu- Girona

Les novetats són Cerdanyola i Las Rozas i l’únic descens va ser el del Sant Cugat, per tant aquesta temporada hi ha un equip més.

La plantilla

El tècnic Oriol Feliu comptarà pràcticament amb les mateixes jugadores amb les que va comptar la temporada passada.Es tracta d’una plantilla molt jove, però que ja té un any d’experiència a la categoria i que segur que donaran molta guerra.
La plantilla serà aquesta: Ariadna Escales i Erika Arellano (porteres), Xantal Piqué, Ona Castellví, Carla Fontdeglòria, Marta Soler, Júlia Canal, Laura Manzanares i Anna Fontdeglòria (que la temporada passada jugava a Terrassa).