Quatre finals per al Mis Ibéric Club Hoquei Mataró

La primera aquest diumenge a la pista del Lleida

mataro-sabadell

Al Club Hoquei Mataró li resten 12 punts per disputar i té un repte realment complicat, intentar mantenir-se a OK Lliga quan ara mateix es troba a 7 punts del Noia, el primer equip que es troba en zona de permanència. La primera final és aquest diumenge a les 12h a Lleida, i el Front Mataroní ha organitzat una sortida amb autocar per donar suport a l’equip, ja que només val la victòria per seguir pensant en el miracle.

HISTÒRIC

11-12 1a Estatal  Lleida- CHM  5-4
10-11 1a Estatal  Lleida- CHM 3-4
08-09 OK Lliga  Lleida- CHM 3-1
07-08 OK Lliga  Lleida- CHM 1-2
06-07 OK Lliga  Lleida - CHM 1-5
05-06 1a Estatal Lleida- CHM 2-4

01-02 OK Lliga Lleida- CHM 5-2

El Lleida encara no té la permanència a la butxaca, ja que es troba a vuit punts dels homes de Vadillo, i per tant s’espera un partit intens i complicat. En els set darrers desplaçaments a la Terra Ferma, tant a OK Lliga com a 1a Estatal, els mataronins hi han guanyat quatre cops, dos d’ells a la màxima categoria, i han marxat derrotats en tres ocasions.

Calendari complicat

També s’ha de tenir en compte el calendari que resta per veure les opcions de permanència: el Mataró la setmana següent rep a l’Alcoi, que ja no pot baixar, però lluita per estar a Europa la temporada vinent, igual que el següent rival al que es visita, l’Igualada. El darrer partit de la temporada és la visita al Jaume Parera i León del totpoderós Barça, que molt probablement ja sigui campió, sobretot si aquesta jornada supera al Palau a l’únic equip que encara té opcions de prendre-li el liderat, el Liceo.

El Noia tampoc ho té fàcil

El Noia té un calendari encara més complicat sobre el paper, però que pot variar depenent de si els rivals han assolit els seus objectius o no: visita a l’Alcoi, rep a l’Igualada, visita el Palau Blaugrana i rep al Reus, per tant aniria molt bé pels interessos mataronins que aquesta setmana no guanyessin a Alcoi.

Els altres equips que segueixen lluitant per no baixar, Calafell i Lleida, tenen calendaris a priori més assequibles per sumar els punts que necessiten per seguir a l’OK Lliga. El darrer equip que lluita per la permanència és el Manlleu, penúltim classificat amb tres punts menys que el Mis Ibérica i que necessita un miracleper salvar la categoria.  

27a Jornada - 12 d’abril

Alcoi - Noia
Manlleu - Calafell
Lleida - CH MATARÓ
Tordera - Vendrell
Voltregà - Vilafranca
Cerceda - Reus Deportiu
Igualada - Vic
FC Barcelona - Liceo

El femení descansa

El Banco Mediolanum Mataró descansa aquesta setmana i la vinent i no jugarà fins el dia 25 d’abril quan visiti la pista del Girona.