Els dos equips del CH Mataró busquen la segona victòria a casa

El Mis Ibérica rep dissabte a les 20:30 hores el Lleida i el femení a les 18:15 hores el líder de l'OK Lliga Femenina

  • Divendres, 05 Desembre 2014 01:42

 vendrell

Aquest dissabte 6 de desembre a les 20:30 (després del partit d’OK Lliga femenina) el Mis Ibérica CH Mataró rep al Lleida, equip de la zona mitja de la taula, però prop dels llocs de descens, i per tant el locals han de confirmar la recuperació puntuant per tercera jornada consecutiva, sumant tres punts que els permetin començar a treure el cap del pou.

La darrera visita de l’equip de la Terra Ferma va ser la temporada 2011-12 a 1a Estatal, quant es van emportar la victòria per 3-4, i la temporada anterior empat a tres gols. L’últim enfrontament a la màxima categoria va ser la temporada 2008-09, quan el Mataró va guanyar per 6-2, i la 2007-08 també va haver-hi victòria local per 5-1. A veure si es recuperen els precedenbts d’OK Lliga i amb el públic al costat es pot sumar la segona victòria de la temporada.

12a Jornada

Reus Deportiu - Cerceda
Liceo - FC Barcelona
Vic - Igualada
Noia - Alcoi
CH MATARÓ - Lleida
Vendrell - Tordera
Calafell - Manlleu
Vilafranca - Voltregà

El femení rep l'Alcorcón

El CH Mataró femení rep a l’Alcorcón, líder temporal amb tres victòries i un empat –Voltregà i Palau de Plegamans els segueixen amb un partit menys, amb opcions de superar-lo– aquest dissabte a les 18:15 donant el tret de sortida a una emocionant tarda d’OK Lliga. Després de caure a Gijón, les noies volen guanyar en el seu segon partit a casa per evitar caure en una dinàmica negativa, després d’haver guanyat en la jornada inagural al Sant Cugat.

5a Jornada

Sant Cugat - Gijón
CH MATARÓ - Alcorcón
Igualada - Sta. Mª del Pilar
Sferic Terrassa - Girona
Vilanova - Plau de Plegamans
Manlleu - Bigues i Riells
Descansa el Voltregà