El Mis Ibérica CH Mataró fa patir el Liceo a la seva pista

A falta de set minuts per al final el marcador estava empatat a quatre

El Mis Ibérica CH Mataró ha fet una altra bona demostració del que pot fer aquesta temporada, a la pista d'un dels equips més potents de l'OK Lliga, com és el Liceo de La Corunya, on ha fet patir l'equip gallec que a falta de menys de set minuts per acabar només podia empatar a quatre gols. Al final han arribat dos gols, el de la seva tranquil·litat a només mig minut del final, que han deixat el marcador en el 6-4 definitiu, aprofitant un parell de decisions arbitrals molt discutibles.

I de fet al descans res podia fer preveure aquest desenllaç, ja que el Liceo guanyava per 4-0 a un equip mataroní que semblava cohibit, en un inici molt dubitatiu pels de Vadillo, ja que no es trobaven còmodes al parquet de Riazor. Però després del descans va canviar molt l'actitud, l'equip va començar a funcionar i amb paciència van arribar a empatar el matx amb dos gols d'Eric Florenza i dos de Martí Casas, posant pressió a l'equip local. Llavors, quan el Liceo va fer el 5-4, els àrbitres van començar a escombrar cap a casa obviant una blava directa a l'autor del gol, Toni Pérez, ja que per celebrar-lo va llançar l'estic contra el terra. Seguidament, quan Mangas va ser enganxat per darrera quan es quedava sol, tampoc van voler pitar la falta directa, i amb aquestes dues jugades que podrien haver canviat el signe del partit, van permetre als locals lligar els tres punts, fent el 6-4 definitiu de falta directa per la 15a falta del Mataró.

LICEO LA CORUNYA - MIS IBÉRICA CH MATARÓ 6-4

LICEO: Miliàn, Candamio, Lamas (3), Artacho, Carballeira, Vives, Pau Bargalló, Jordi Bargalló (2), Pérez i Sheda.
MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Eric Florenza (2), Martí Casas (2), Oriol Parera, Marc Povedano, Eric Serra, Marc Oliana, Adrià Aceituno.
Marcador: 10' Lamas (1-0); 12' J. Bargalló (2-0); 13' J. Bargalló (3-0); 21' Lamas (4-0); 31' FLORENZA (4-1); 38' CASAS (4-2); 39' FLORENZA de falta directa (4-3); 42' CASAS (4-4); 44' Pérez (5-4); 50' Lamas de falta directa (6-4).