El CH Mataró vol arrodonir la temporada amb el títol de lliga

El conjunt mataroní si guanya a casa el Manlleu es proclamarà campió de Primera Estatal

Hoquei 2013, foto editorial tot esport 1624 - HO Mataró-arenysEl Club Hoquei Mataró després de guanyar la setmana passada a la pista del cuer i tenir l'ascens a l'OK Lliga a la butxaca des de fa setmanes, arriba a la darrera jornada de lliga amb l’oportunitat de ser campió, si derrota al Manlleu –actual líder– a Mataró. Els homes de Joan Carles Vadillo es troben a dos punts de la primera posició, i per tant el partit de dissabte a casa davant el Manlleu  serà tota una final en la qual es decidirà qui s’emporta el títol de lliga.

El partit es jugarà dissabte a les 20 hores al Pavelló Jaume Parera, que de ben segur que s'omplirà per veure com l'equip arrodoneix aquesta magnífica temporada amb el títol de lliga. Per posar la cirereta final en el pastís en el CH Mataró només li val la victòria, mentre que al Manlleu l’empat ja li val per acabar primer. 

La temporada passada la victòria va ser per a l'equip mataraoní per un ajustat 5-4, que ara ja valdria. Fa dues la victòria va ser manlleuenca per 3-4.