El Fem16 del CH Mataró campió d'Espanya

El conjunt mataroní es va proclamar campió estatal després de superar 2-0 el Cerdanyola del Vallès a la final

CH Mataró Fem 16El femení sub-16 del Club Hoquei Mataró es va proclamar campió d’Espanya a Santiago de Compostela després de guanyar 2-0 el Cerdanyola a la final estatal. El conjunt mataroní que era un dels grans favorits després de ser subcampió de Catalunya, va fer bons els pronòstics i va guanyar amb solvència tots els partits que va disputar a terres gallegues.

Les mataronines entrenades per Aleix Castellsaguer va derrotar a la primera fase 5-0 el Santa Maria del Pilar de Madrid, 4-2 el CH Compostela i 6-3 Cerdanyola del Vallès, el que seria després el rival a la gran final. A semifinals el CH Mataró va guanyar amb facilitat 6-2 a l’Alcorcón.  A la final el Cerdanyola es va tancar molt bé en defensa sense donar opcions al conjunt mataroní, que va haver d’esperar fins al tram final de partit per cantar victòria amb els gols de Júlia Canal i Marta SOler.

Plantilla: Paula Lladó, Marta Soler, Adriana Chiva, Júlia Canal, Carla Fontdeglòria, Aina Punyo, Aida Antón, Nerea Da Silva, Ona Castellví, Ariadna Escalas; Aleix Castellsaguer (entrenador).