El CH Mataró supera el Barça B i continua líder

L'equip mataroní ha defensat de forma esplèndida i ha marcat en moments clau

El Club Hoquei Mataró va guanyar per 3-0 el filial del FC Barcelona i d'aquesta manera es manté al capdavant de la classificació quan falten quatre jornades per acabar la competició, igualat amb el Manlleu, amb 3 punts d'avantatge sobre l'Alcoi (que ha guanyat a Sant Feliu on la setmana passada va caure derrotat l'equip mataroní) i 5 sobre el Maçanet. Abans de començar el partit, es va homenatjar l’equip femení per l’ascens a OK Lliga amb un passadís i el reconeixement de l’afició.

HO Mataro-barçaNo es va viure un partit atractiu, tot i que els dos equips acostumen a exhibir un joc de qualitat, però el lleuger domini local, amb més encert de cara a porteria, va portar a la victòria. La defensa mataronina si que va estar molt encertada, amb una bona actuació del seu porter. Els gols van arribar en moments clau, ja que Serra va culminar un contracop de Casas a l’inici del matx, i Florenza va fer el 2-0 aprofitant una superioritat numèrica quan no s’havien jugat ni dos minuts de la represa. Parera va sentenciar amb un altre contraatac nou minuts més tard, i el seu equip va sumar tres punts que l’acosten una mica més a l’objectiu de l’ascens.