El CH Mataró perd a Sant Feliu, però continua líder

L'equip local, que l'any passat jugava a OK Lliga, ha fet el seu partit de la temporada

L'equip masculí del Club Hoquei Mataró, líder de la 1a Estatal, va caure derrotat a la pista del Sant Feliu de Codines per 4-3 i d'aquesta manera no va poder donar un pas més i molt important cap a l'ascens, trencant una ratxa de set partits consecutius sense perdre. De tota manera segueix al capdamunt de la taula, igualat amb el Manlleu, tres punts per damunt de l'Alcoi i mantenint encara cinc punts d'avantatge sobre el Maçanet, que és el quart classificat i que per tant és el que marca la "distància de seguretat" quan falten cinc jornades per jugar.

Mataró-Sant Feliu

L'equip del Sant Feliu, que la temporada passada va jugar a l'OK Lliga, no està fent una bona temporada però avui ha fet el partit de l’any davant el líder. Aprofitant que els homes de Vadillo tampoc van tenir el seu millor dia, massa tous en defensa i sense encert en atac a la primera meitat, els locals ja manaven per 3-0 a la mitja part –amb gols de Valls, Ros i Hinojal–. A mitja segona meitat Povedano feia el 4-0 que deixava el partit gairebé sentenciat, però tot i això els mataronins no es van rendir i al tram final del matx van marcar tres gols consecutius –dos d’Oliana i un de Casas– que els van permetre tenir opcions de puntuar. A falta de dos minuts el Mataró va desaprofitar un penal que hauria suposat l’empat, i abans ja havien fallat una altra pena màxima i una falta directa.

SANT FELIU - CH MATARÓ 4-3

SANT FELIU: Turón, Altayó, Ros (1), Povedano (1), Valls (1), Fajas i Hinojal (1).
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Martí Casas (1), Èric Serra, Aniol Mangas, Oriol Parera, Pol Castellví i Marçal Oliana (2).
Àrbitres: Delfa i Gorina.
Marcador: 8’ Valls (1-0); 13’ Ros (2-0); 17’ Hinojal (3-0); 38’ Povedano (4-0); 45’ OLIANA (4-1); 47’ CASAS (4-2); 47’ OLIANA (4-3).