El CH Mataró juga una final a casa

El femení si guanya a Terrassa i els Reus Deportiu no guanya el seu partit serà nou equip d'OK Lliga

mataró-alcobendasDissabte a les 20:30 hores el Club Hoquei Mataró es juga una bona part de les seves opcions d’ascens a OK Lliga amb la visita de l’Alcoi. Els locals, que són primers, reben la visita dels valencians que són segons, a tres punts. Una victòria encarrilaria i molt l'ascens a la màxima categoria  estatal, mentre que una derrota igualaria molt les forces i es viuria una final de lliga d'infart. Amb un empat el CH Mataró continuaria primer, però si el Manlleu guanya els mataronins només tindrien un punt d'avantatge sobre els osonencs.

La darrera visita de l'equip alcoià va ser la temporada 2008-09 a l'OK Lliga i la victòria va ser mataronina per 5-2, cosa que també passà la temporada 2006-07 amb resultat de 5-1.
Anteriorment i encara amb el nom d'Alcodiam a l'equip els alacantins van visitar dues vegades més la pista mataronina a 1a Estatal les temporades 2003-04 i 2002-03 també amb victòries locals per 6-3 i 8-2.

El femení pot aconseguir l'ascens a OK LLiga

Diumenge a les 12:30 hores el femení del CH Mataró visita la pista de l’Sferic Terrassa, si el CH Mataró guanya i el Reus Deportiu no, el conjunt mataroní serà nou equip d’OK Lliga.