El CH Mataró guanya a Astúries al darrer segon

Un gol de Martí Casas permet a l'equip mataroní tornar al liderat

El Club Hoquei Mataró va sumar tres punts a Astúries, a la pista de l'Areces de Grado, gràcies a un gol in-extremis, i d'aquesta manera recupera el lideratge gràcies a la derrota de l'Alcoi a la pista de l'Arenys de Munt (9-2). El partit va ser molt igualat, començant amb un clar domini mataroní, però a la segona meitat els locals van equilibrar la balança, que va acabar caient de la banda visitant gràcies a un regal de l’Areces i l’astúcia de Martí Casas.

Mataro-Areces

L'equip mataroní es va avançar amb un gol de Casas i un altre de Florenza, controlant el partit, però abans del descans González va retallar el desavantatge local. A la represa els locals van aprofitar les dues opcions a pilota parada de les que van disposar –mentre que els homes de Vadillo van errar dos penals i una falta directa–, per igualar el matx dues vegades, la darrera després d’un altre gol de Casas. A falta de tres segons, amb una falta favorable als asturians al seu propi camp, l’entrenador local va deicidir canviar al porter per un altre jugador, intentant buscar el gol de la victòria, però la jugada no li va sortir gens bé. Al treure la falta el jugador asturià intenta driblar a Martí Casas, però aquest aconsegueix robar la bola i acostar-se a la porteria local per fer el gol de la victòria a falta d’una dècima de segon pel final del matx.

HO Mataro-

CP ARECES - CH MATARÓ 3-4

CP ARECES: Candanedo, Vallina (1), Borja, Pedro, Pelayo (1), González (1), García, Fernández.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (1), Martí Casas (3), Èric Serra, Aniol Mangas, Oriol Parera, Pol Castellví i Marçal Oliana.
Àrbitres: Martínez i Bifet.
Marcador: 7’ CASAS (0-1); 18’ FLORENZA (0-2); 18’ González (1-2); 35’ Vallina de penal (2-2); 39’ CASAS (2-3); 45’ Pelayo de falta directa (3-3); 50’ CASAS (3-4).