El CH Mataró derrota el Maçanet i continua líder

El partit ha estat més plàcid del que s'esperava i l'equip local ha arribat a dominar per 4-0

El Club Hoquei Mataró ha obtingut una brillantíssima victòria davant el SHUM Maçanet, un rival directe en la lluita per l'ascens i que compartia amb l'equip mataroní i l'Alcoi la primera plaça, i d'aquesta manera es manté en el lideratge superant per golaverage l'Alcoi i continua presentant una clara candidatura a l'ascens a OK Lliga.

Ho Mataro.SHUM Maçanet

El partit ha estat fins i tot més plàcid del que s'esperava, ja que l'equip de Vadillo ha arribat a dominar per 4-0, però tot i això els aficionats han pogut gaudir d’un joc intens i trepidant. Els locals s’han avançat a la primera part amb gol de penal de Martí Casas, després d’una retenció de Luzón. A la represa Florenza s’ha tret de la màniga una gran jugada personal, i després de desfer-se de dos contraris marca el 2-0 amb un fort xut. Poc després, als set minuts de la segona meitat, Mangas convertia una falta directa i deixava el partit molt ben encarrilat, sentenciant Casas tres minuts més tard en aprofitar una errada defensiva del Maçanet. Els visitants van marcar els seus dos gols de falta directa –per la desena i quinzena faltes d’equip–, el darrer quan faltaven dos segons pel final, i en cap moment van fer perillar una gran victòria mataronina.

CH MATARÓ - SHUM MAÇANET 4-2

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Pol Castellví, Èric Florenza (1), Martí Casas (1), Èric Serra, Oriol Parera (1) i Marçal Oliana.
SHUM MAÇANET: Luzón, Terns (2), R. Pujol, Lladó, Presas, G. Pujol, Gelmà, Rodríguez i Moral (2on porter).
Àrbitres: Díaz i Sánchez.
Marcador: 14’ CASAS de penal (1-0); 32’ FLORENZA (2-0); 32’ MANGAS de falta directa (3-0); 35’ PARERA (4-0); 40’ Terns de falta directa (4-1); 50’ Terns de falta directa (4-2).