El Club Hoquei Mataró subcampió de la Copa del Príncep

El conjunt mataroní va perdre la final 3-2 davant l’equip amfitrió de l’Alcoi

mataro-JosaletaEl Club Hoquei Mataró no va poder revalidar el títol de campió de la Copa del Príncep aconseguit l’any passat a Galícia i es va haver de conformar amb el segon lloc. Els mataronins van perdre la final del torneig 3-2 davant l’Alcoi, equip que organitzava la VIII Edició de la Copa del Príncep.

Dissabte a la tarda es van disputar les semifinals de la competició i el CH Mataró va superar el Barça B per un ajustat 4-3, mentre que l’Alcoi va guanyar 6-2 el Shum Maçanet. La final va començar amb un gol matiner de Martí Casas que avançava els mataronins. Marc Figa, exjugador del CH Mataró, va fer l’empat per als alacantins que marxarien al descans perdent 1 a 2 després que Eric Florenza fes el segon gol mataroní.

A la represa els locals van sortir a per totes i David Aguilar va fer l’empat. Els mataronins van reaccionar i van tenir diverses ocasions per avançar-se de nou en el marcador, però un cop rere l'altre les accions d’atac mataronines es toparien amb el porter local que es va convertir en l’heroi de la final. El tercer gol local va ser obra de Marc Figa que es convertia amb el botxí del seu exequip. En el tram final del partit Martí Casas va disposar d'una falta directa per empatar el matx, però un altre cop el porter Vallina va salvar el seu equip i va fer que el trofeu es quedés en terres valencianes.

Al final el CH Mataró va quedar subcampió, però amb la sensació que, si s’hagués estat més encertat de cara a porteria, s’hauria pogut revalidar el títol de l’any passat aconseguit a la pista del Cerceda. Després de la Copa del Príncep l’equip se centrarà a la lliga per intentar l’anhelat ascens a l’OK Lliga.