El CH Mataró perd el liderat a Manlleu

Un mal inici, la falta d’encert i un error arbitral condemnen els mataronins

El Club Hoquei Mataró va caure a la complicada pista del Manlleu per 7-3, –un resultat final que no explica com va anar el partit, ja que quan faltaven poc més de deu hi havia empat al marcador– perdent el liderat en favor de l'Alcoi. Els locals van sortir molt més concentrats i van aprofitar la fragilitat defensiva mataronina als primers minuts per posar-se 2-0 –amb dues dianes de Lluís Teixidó–. Els homes de Vadillo van refer-se per agafar el control del partit, i poc després Casas feia el 2-1 amb el que s’arribava al descans. Amb més encert es podria haver marxat al vestidor amb un marcador més favorable.

120911 HO mataró-manlleu

A la represa Casas va fer l’empat a dos gols després d’una falta directa que aturà el porter local, però va aprofitar el segon rebot per marcar. Prims va fer el 3-2, però Casas va fer el seu tercer gol de la nit després de la targeta vermella a Farrés (3-3). Quan faltaven poc més de deu minuts pel final, l’àrbitre Rovira fa repetir una falta directa quan Santi Teixidó havia perdut la pilota, per interpretar erròniament que Esteve s’havia mogut abans. Això va suposar el 4-3 i la pèrdua del control del matx, i el Manlleu va aprofitar-ho per posar la sentència amb tres gols més en el tram final del matx.

CP MANLLEU - CH MATARÓ 7-3

CP MANLLEU: Garcia, Lluís Teixidó (2), Santi Teixidó (2), Callis (1), Farrés, Torra i Prims (2).
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Oriol Parera, Èric Florenza, Martí Casas (3), Èric Serra, Pol Castellví i Marçal Oliana.
Àrbitres: Burgos i Rovira
Marcador: 2’ Lluís Teixidó (1-0); 4’ Lluís Teixidó (2-0); 6’ CASAS (2-1); 29’ CASAS (2-2); 35’ Prims (3-2); 38’ CASAS (3-3); 40’ Santi Teixidó de falta directa (4-3); 42’ Prims (5-3); 45’ Santi Teixidó de falta directa (6-3); 46’ Callis (7-3).