El CH Mataró pateix davant el cuer per conservar el lideratge

Tres gols de Martí Casas als darrers vuit minuts van trencar l'empat que hi havia al marcador

El Club Hoquei Mataró conserva, com s'esperava, una setmana més el lideratge de la Primera Estatal, després de derrotar el Raspeig per 6-3. Segueixen ben a prop el Barça B i l’Alcoi, a un sol punt, mentre que Maçanet, Manlleu i Sant Cugat cedeixen terreny amb les seves ensopegades. En efecte era esperada la victòria, ja que s'enfrontaven líder i cuer, però va arribar patint molt més de l'esperat degut a que l'equip alacantí, que va arribar molt motivat i combatiu, va resistir fins que faltaven vuit minuts amb el marcador empatat. En aquest darrer tram tres gols de Martí Casas van decidir el partit.

HO Mataro-

Els visitants ja van sorprendre de bon inici avançant-se en el marcador gràcies al seu golejador Arché, tot i que l’empat local el va fer Èric Florenza deu segons més tard, i Casas avançava al Mataró poc abans del descans. A la represa Arché va tornar a fer un gol molt matiner, quan tot just portaven un minut de joc, en transformar una falta directa, igualant de nou el marcador. Deu minuts més tard tornava a marcar Florenza per posar per davant de nou al seu equip, però el cuer no es rendia i un minut més tard Aznar marcava el 3-3. Al tram final del matx va aparèixer de nou Casas, transformant dues ocasions a pilota parada –una falta directa quan restaven vuit minuts i un penal quan faltaven poc més de cinc– i marcant el seu quart gol de la nit per mantenir al CH Mataró al capdavant de la classificació.

HO Mataro-

CH MATARÓ - CPP RASPEIG 6-3

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Pol Castellví, Oriol Parera, Èric Florenza (2), Èric Serra, Martí Casas (4) i Marçal Oliana.
CPP RASPEIG: Tarrazo, Basañes, Aznar (1), Esteve, Sanjuan, Arché (2), Martín i Ferrándiz.
Marcador: 5’ Arché (0-1); 5’ FLORENZA (1-1); 24’ CASAS (2-1); 26’ Arché de falta directa (2-2); 36’ FLORENZA (3-2); 37’ Aznar (3-3); 42’ CASAS de falta directa (4-3); 45’ CASAS de penal (5-3); 47’ CASAS (6-3).