El CH Mataró supera l'Alcobendas en una gran segona part

L'equip mataroní continua en zona d'ascens a l'OK Lliga

El Club Hoquei Mataró va guanyar dissabte a la tarda per 4-1 l'Alcobendas i d'aquesta manera es manté en zona d'ascens a l'OK Lliga. A més, gràcies a la derrota del Sant Cugat a Arenys de Munt –per un contundent 9-1–, ja comparteix liderat amb el filial del FC Barcelona.

mataró-alcobendas

El partit davant els madrilenys no va ser fàcil i al descans es va arribar amb empat a un gol, el local marcat per Pol Castellví per inaugurar el marcador, aguantant l’empenta amb la que comença els partits l’equip madrileny. Els locals van saber controlar el ‘tempo’ del matx, esperant el seu moment, i a la represa van imposar el seu domini en arribar a poc a poc els tres gols que suposaven el 4-1 definitiu. Serra feia el 2-1 aprofitant un rebot quan feia ben poc que havia començat la segona meitat, Mangas culminava una jugada per la banda de Casas fent el 3-1 dotze minuts més tard, i a la recta final Casas feia el quart gol amb una gran jugada des de darrere de la porteria.

CH MATARÓ - CP ALCOBENDAS 4-1

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Pol Castellví (1), Oriol Parera, Èric Florenza, Èric Serra (1), Martí Casas (1) i Marçal Oliana.
CP ALCOBENDAS: Rodríguez, Jurado, López, Jiménez (1), Martínez, Cuenca i Ibáñez.
Àrbitres: Bifet i Serraclara.
Marcador: 15’ CASTELLVÍ (1-0); 23’ Jiménez (1-1); 27’ SERRA (2-1); 39’ MANGAS (3-1); 47’ CASAS (4-1).