Victòria treballada del femení del CH Mataró

Les mataronines guanyen a Voltregà i ocupen llocs d'ascens a OK Lliga

Hoquei FemeníEn el darrer partit de la primera volta, el femení del CH Mataró va guanyar a la freda pista del Voltregà, i poden celebrar el Nadal ocupant el segon lloc de la taula –plaça d’ascens a OK Lliga– amb un balanç de 8 victòries i 3 derrotes. Els dos equips van començar molt intensos, però va ser el Mataró qui es va avançar al primer minut amb un gol de Carla, que al minut 17 marcava el 0-2. Al descans es va arribar amb 1-3 al marcador, ja que les locals havien retallat la diferència però Ona va fer el tercer.

A la represa baixa el ritme de joc, però el tercer gol de Carla deixa el partit gairebé sentenciat. A falta de dos minuts el Voltregà va fer el 2-4 definitiu. Aquest partit va ser el comiat d’Ivet Comas, que marxa a Austràlia.

CP VOLTREGÀ - CH MATARÓ 2-4

CH MATARÓ. Erika Arellano (portera), Xantal Piqué, Ivet Comas, Ona Castellví (1), Carla Fondeglòria (3), Júlia Canal i Clara Ràfols.