Discret inici de temporada del masculí de l’Iluro HC

HOQUEI PATINS. PRIMERA CATALANA

El sènior masculí de l’Iluro HC que un any més milita a Primera Catalana no ha començat gaire bé la temporada i després de cinc jornades de lliga els mataronins són sisens amb només un partit guanyat i dos punts. Hem de dir que els mataronins tenen un partit pendent, el que havien de disputar aquest passat cap de setmana davant el Rimas que disputaran el proper 19 de desembre.

El conjunt taronja fins ara ha perdut tres partits, 1-4 davant el Júnior, 3-1 davant el Diagonal i 4-7 davant l’Egara 1935 i només una victòria 1-2 davant el CD Terrassa. Classificació després cinc partits

Egara 1935, Vallès Esportiu i Júnior 8; Rimas (1partit menys) 5; Diagonal HC 4; ILURO HC (1 partit menys)  i Club Egara 2; CD Terrassa 1.  

Aquest cap de setmana els mataronins tenen un partit complicat a casa davant el Vallès Esportiu, un dels tres equips que lidera la classificació amb quatre victòries i una derrota. El partit es jugarà dissabte a les 17:30 hores al Camp d’Hoquei Herba de Mataró.Derrota del femení davant el Club Egara

Les que sí van jugar el passat cap de setmana van ser les noies de l’Iluro HC que militen a Segona Catalana. Les mataronines van perdre 2 a 1 davant el Club Egara i després de cinc jornades de lliga són sisenes amb dues victòries i tres derrotes.Aquest cap de setmana les mataronines juguen a casa davant l’Atlètic Terrassa, segon classificat amb 8 punts.  El partit es jugarà dissabte a les 15:30 hores al Camp d’Hoquei de Mataró.