Un derbi comarcal intens per al Tordera

Els visitants van superar un AGD Mataró al que va faltar encert a pilota parada

El Tordera, que venia de derrotar a un Lloret que estava imbatut, va fer-se amb el derbi comarcal contra l’AGD Mataró en un partit molt entretingut pel públic, ja que a la segona meitat es van poder veure fins a 12 gols. L’equip de Joan Carles Vadillo va tenir les seves opcions per endur-se el partit, però les jugades a pilota parada, en les que els visitants van estar molt més encertats, van acabar desequilibrant la balança.A la primera meitat els dos equips es van temptejar, arribant al descans amb l’empat a un gol amb les dianes de Florenza i Parra. Per altra banda el capità Adam Puig va veure una doble targeta blava que va deixar al seu equip en inferioritat durant quatre minuts. No va ser fins a la represa que va començar el festival golejador, començant de seguida amb un gol de contraatac que va marcar Figa aprofitant una passada de Puig. Pocs minuts més tard Pastó va tenir una falta directa per marcar el 3-1 però va enviar la bola fora. Marc Serra va empatar poc després aprofitant un rebot. Adrián Martos i Valverde van acabar de capgirar el marcador pocs minuts més tard amb dos gols molt semblants, fent pujar el 2-4 al marcador.Els locals no van abaixar els braços i pocs segons més tard retallaven de nou diferències amb un gol de Puig, però de seguida un penal convertit per Parra posava altre cop dos gols de diferència. Un altre penal, aquest cop favorable als locals, va servir a Florenza per marcar el 4-5 a falta de poc més de cinc minuts pel final. Semblava que qualsevol dels dos equips podia endur-se el partit tal i com estava anant, però dos gols consecutius del Tordera –Bolcato de jugada personal i Parra de falta directa– van complicar molt les coses al Mataró a falta de dos minuts. Figa va marcar el 5-7 a falta d’un minut i mig, però sense fer perillar la victòria visitant. Als darrers segons els gols de Parra i Puig van fer pujar el 6-8 definitiu al marcador.

AGD MATARÓ - CP TORDERA 6-8

AGD MATARÓ: Jordi Esteve, Marc Figa (2), Oriol Bartrés, Èric Florenza (2) i Adam Puig (2) equip inicial; Oriol Feliu, Xavi Pastó i Èric Serra.TORDERA: Camps, J. Martos, A. Martos (1), M. Serra (1) i Garcia equip inicial; Bolcato (1), Parra (4) i Valverde (1).Àrbitres: Burgos i Necchi. Targetes blaves per Puig (2), Pastó, Figa, Valverde i Camps.Marcador: 7’ FLORENZA (1-0); 13’ Parra (1-1); 27’ FIGA (2-1); 32’ M. Serra (2-2); 38’ A. Martos (2-3); 39’ Valverde (2-4); 39’ PUIG (3-4); 39’ Parra de penal (3-5); 45’ FLORENZA de penal (4-5); 47’ Bolcato (4-6); 48’ Parra de falta directa (4-7); 49’ FIGA (5-7); 50’ Parra (5-8); 50’ PUIG (6-8).