Tercera derrota consecutiva de l'AGD Mataró

El bon joc ofensiu del Manlleu a la segona meitat capgira un 0-2 favorable al Mataró després dels 25 primers minuts

L’AGD Mataró va caure per la mínima a la pista del Manlleu –com ja va fer a Lleida– i ja encadena tres derrotes consecutives després de guanyar el primer partit de lliga. Els homes de Joan Carles Vadillo guanyaven per 0-2 al descans, aprofitant el poc encert de cara a porteria de l’equip local, però a la represa el Manlleu va passar per sobre del Mataró i va remuntar un partit que s’havia posat molt complicat pels seus interessos.El partit va començar bé pels visitants, que en els primers compassos ja es van avançar gràcies a un gol del capità Adam Puig. Els locals arribaven amb perill a la porteria d’Esteve, però no van poder marcar en aquesta primera meitat. En canvi, Florenza va aprofitar un penal per posar el 0-2 al marcador abans de marxar als vestidors.A la represa el Manlleu va sortir amb força i de seguida va escurçar el seu desavantatge amb un gol de Marc Callis. Cinc minuts més tard Oriol Feliu va marcar l'1-3 –al finalitzar un contraatac– que semblava posar el partit de cara pel seu equip, però els locals van reaccionar de seguida i tres minuts més tard ja havien empatat el matx amb dos gols de Prims, un d’ells de penal. El Mataró no va trobar la manera d’aturar l’atac dels osonencs, que van acabar de materialitzar la remuntada amb els gols de Castellà i Montero, fent pujar el 5-3 al marcador a falta de dos minuts pel final. A falta de 24 segons Figa va marcar el 5-4, però ja no hi va haver temps per salvar un punt.

CP MANLLEU - AGD MATARÓ 5-4

CP MANLLEU:  Baget, Piera, Pujol, Marc Callis i Montero equip inicial; Jordi Callis, Castellà i Prims.AGD MATARÓ:  Jordi Esteve, Marc Figa, Oriol Bartrés, Èric Florenza i Adam Puig  equip inicial; Oriol Feliu, Xavi Pastó i Èric Serra.Àrbitres: Gorina i Gonzàlez.Marcador: 1’ PUIG (0-1); 16’ FLORENZA de penal (0-2); 28’ Marc Callís (1-2); 33’ FELIU (1-3); 34’ Prims (2-3); 36’ Prims de penal (3-3); 42’ Castellà (4-3); 48’ Montero (5-3); 50’ FIGA (5-4).