L'AGD Mataró tanca la temporada amb victòria

En el darrer partit de lliga l'AGD Mataró es va imposar al cuer, el Burgos, que va plantar cara

En un partit sense transcendència, ja que el Burgos fa setmanes que està sentenciat al descens i l’AGD Mataró tenia la permanència a la butxaca, l’únic objectiu era tancar al temporada acomiadant-se del públic mataroní amb una victòria. I tot i que va costar ficar-se en el partit, finalment els locals van oferir un bon espectacle a la segona part i van fer-se amb els tres punts. Destacar que van jugar tots els jugadors, fins i tot el porter suplent, Marc Pou, que va sortir en el cinc inicial aquest cop. La primera meitat va ser força insípida, els locals no acabaven de fer-se amb el control i de fet va encaixar el 0-1 en transformar San Román un penal. Tot i això, poc després, Iván Acuña va igualar de nou el matx, i d’aquesta manera s’arribava al descans amb l’empat a un gol al marcador. A la represa els homes de Joan Carles Vadillo van sortir més intensos i de seguida Feliu va avançar per primer cop el Mataró, en aprofitar una passada de Puig. Però els visitant tenien ganes de dir adéu a la categoria amb un bon resultat i no es van resignar, i Arroyo va aprofitar una falta directa per marcar l’empat a dos gols, després d’un rebot, quan Esteve havia aturat el primer xut.Dos minuts més tard va ser Acuña que va transformar una falta directa per avançar de nou al Mataró (3-2). No va ser fins a la recta final del matx que els locals van ampliar la seva renda, ja que Feliu marcava el 4-2 quan quedava poc més d’un minut i Acuña s’acomiadava amb un “hat-trick” després de robar una bola a mitja pista i driblar al porter poc després. En finalitzar el partit Iván Acuña, Marc Gassó i Pol Garriga van anunciar que no continuaven a l’equip, els dos primers perquè pengen els patins.

AGD MATARÓ - CP BURGOS 5-2AGD MATARÓ: Marc Pou, Iván Acuña (3), Oriol Bartrés, Marc Gassó i Adam Puig, equip inicial; Oriol Feliu (2), Xavi Pastó, Pol Garriga, Éric Serra i Jordi Esteve (porter).Norsol CP BURGOS: Pérez, Cuevas, Espinosa, Arroyo i San Román equip inicial; Labrador, Manero i Juárez (porter).Marcador: 19’ San Román (0-1); 20’ ACUÑA (1-1); 30’ FELIU (2-1); 37’ Arroyo (2-2); 39’ ACUÑA de falta directa (3-2); 49’ FELIU (4-2); 49’ ACUÑA (5-2).