L'Estrucad Mataró no pot mantenir la seva ratxa de victòries a Girona (5-5)

GEiEG Viva Food: Morrison, Rodríguez (1), Daumal, Cruz (2) i Acuña (1), equip inicial; Arché, Serra (1) i Jurado.
ESTRUCAD CH MATARÓ: Roger, Castellsaguer (1), Ojeda (2), Dotras (1) i González (1), equip inicial; Estanyol, Dani i Granados.
ÀRBITRE: Gómez, va mostrar targeta blava directa a Granados del Mataró i targeta blava per acumulació a Daumal, Serra i Cruz del GEiEG, i a Castellsaguer i Ojeda del Mataró. MARCADOR: 4’ OJEDA (1-0); 8’ Rodríguez (1-1); 8’ Acuña (2-1); 28’ DOTRAS (2-2); 32’ OJEDA (3-2); 43’ GONZÁLEZ (2-4); 44’ Serra (3-4); 44’ CASTELLSAGUER (3-5); 48’ Cruz (4-5); 49’ Cruz (5-5).

L’Estrucad Mataró no va poder allargar la magnífica ratxa de 10 victòries consecutives, tot i mantenir la seva imbatibilitat, a la pista del GEiEG. A falta de 6 minuts els mataronins van fer pujar al marcador un 3-5 que semblava sentenciar el partit per als visitants, però uns darrers minuts d’infart van permetre a l’equip gironí empatar el partit i prendre els primers punts de la temporada al Mataró.

Els homes de Xavier Gallén es van posar per davant al minut quatre gràcies a un gol d’Ojeda, però quatre minuts més tard i en menys d’un minut, els gironins van capgirar el marcador. La igualtat va ser la tònica de la primera meitat, i s’arribava al descans amb aquest marcador de 2-1.

El Mataró va sortir a la segona meitat decidit a demostrar la seva condició de líder de 1a Estatal, i van oferir la seva millor cara. En només set minuts, els visitants van posar-se de nou per davant gràcies als gols de Dotras i Ojeda. En un tram final de partit trepidant, González va marcar el 2-4 a falta de set minuts, però al cap d’un minut Serra ja havia aconseguit marcar el 3-4. La resposta mataronina tampoc es va fer esperar, i en menys d’un minut Castellsaguer ja havia marcat el 3-5, que restant sis minuts semblava deixar el partit molt difícil als gironins. Els mataronins, fidels a la seva filosofia, van anar a buscar el sisè gol, però el que van trobar va ser l’empat del GEiEG, que es va materialitzar en només 30 segons i faltant menys de 2 minuts per a la conclusió del matx. D’aquesta manera, els gironins van poder mantenir la imbatibilitat a la seva pista.