L'Estrucad Mataró finalment guanya a casa sense patir, golejant al cuer (8-1)

ESTRUCAD CH MATARÓ: Roger, Estañol, Dotras (1), Dani (2) i González (1), equip inicial; Ojeda (2), Castellsaguer (1) i Granados (1).
CP ORDENES: Sánchez, B. Suárez, Louro, Dantas i Sornichero, equip inicial; Campos, E. Suárez (1) i Martínez (ps).
ÀRBITRE: Frutos. MARCADOR: 11’ DOTRAS (1-0); 15’ OJEDA (2-0); 15’ CASTELLSAGUER (3-0); 19’ E. Suárez (3-1); 27’ DANI (4-1); 28’ GONZÁLEZ de penal (5-1); 47’ GRANADOS (6-1); 48’ DANI (7-1); 49’ OJEDA (8-1).

El passat divendres l’Estrucad Mataró finalment va poder gaudir d’un partit tranquil a casa golejant a l’Ordenes gallec, que va suposar la novena victòria consecutiva de la temporada. El conjunt mataroní no va tenir pietat del cuer de la categoria, que aprofitant el seu desplaçament a Barcelona per jugar contra el filial blaugrana va avançar el partit corresponent a la 11a jornada.

Des del primer moment va quedar patent la superioritat local sobre la pista, però tot i tenir varies ocasions no va ser fins al minut 11 que Dotras va obrir la golejada. Ojeda va marcar el segon gol de la nit només entrar a la pista, i quinze segons més tard va ser Castellsaguer qui feia pujar el 3-0 al marcador, al minut 15. L’equip gallec va aprofitar una de les poques ocasions que va crear per marcar el 3-1 abans del descans.

A la represa, els homes de Xavier Gallén van sortir decidits a sentenciar el partit i al cap de tres minuts ja lluïa el 5-1 al marcador gràcies a un gol de Dani i un penal convertit per González. Amb la victòria al sarró, l’equip local va baixar la intensitat i això els va portar a fallar un penal i enviar dues boles al pal. Van passar gairebé vint minuts fins que el Mataró no va tornar a marcar, però llavors en van arribar tres en tan sols tres minuts, el primer de Granados després Dani i finalment Ojeda, que tancava la golejada.